01 July 2015

STICKY ENTRY!!!EXCHANGE LINK ^_^

Salam....hye korang,jom exchange link dgn ika ^_^
 boleh kita sharing ape yg kita ada an :)

nice 2 meet u all ^_^

P/s: sharing is caring ^_^

42 comments:

  1. hye eika, im following u~~

    http://nuhahayati.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. done follow u dear ^_^

    ReplyDelete
  3. hye eika :) dah follow & link eika :)

    http://sitinadirah1101.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam singgah (^_^)

    Jemput laa ke blog saya...
    http://btbjournal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Followed! :D

    http://eatclimbrun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hye.. already followed cik eika..

    www.jalinan-cintaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/

    ReplyDelete
  8. hye berbelog walking di sini
    salam perkenalan dr WE a.k.a Wani Eddany
    personal belog:
    http://inisayapunyabelog.blogspot.com/
    wedding prep belog:
    http://wehmimpiindah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum....
    salam perkenalan
    anakpakshaikh.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. cik puan qaseh singgah sini...ex-B2B kedah

    semoga persiapan perkahwinan berjalan lancar. InsyaAllah

    http://qasehfariza.blogspot.com

    qaseh anjurkan 1st giveaway. Hadiahnya???? Guestbook dan 10 paper latern pelbagai warna. Jom join

    http://qasehfariza.blogspot.com/2012/07/my-1st-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan ieka chumel.. :D
    btw i'm follow u..

    lotsoflovemia.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan jg..cik mah b2b k.l

    http://sunflowergo2.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. hii salam kenal

    nora aira
    http://norapurplebridez.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. jom exchange link :)

    http://nona-pinkblue.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. ai .. salam kenal..
    nnt rajin2 singgah yer ...
    B2B from kl..

    http://iambintanghati.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Salam Kenal~
    saye br foLLow awak

    B2B from perak
    sya-orked.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. hye dear,

    salam kenal...sy aishah...b2b from seremban...dah follow and link kamoo... :)
    http://lurvevanilla.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye aishah ^_^ nice 2meet u dear :)

      Delete
  18. hye..salam kenal:)

    me teha b2b from sgor

    fatehamohamed.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye fateha ^_^ nice 2 meet u dear :)

      Delete
  19. hai salam kenal.. baru follow blog ieka, free nanti singgah blog dija ye :) http://khadijahhishamuddin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. i follow...B2B dari kedah jgk..
    http://cikgogreen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. jom follow my new link madamsurianie.blogspot.com

    Sya ada macam macam nak dikongsi. hehehehehhe kepada B2b dan juga Mom To BE pown ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...join2 blog sis surianie :)

      Delete
  22. assalam... jom jalan - jalan d blog saya :)
    http://ladybugkraft.blogspot.com/‎

    ReplyDelete
  23. ..jemput follow blog saya

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. salam kenalll...jemput follow blog sy jugak... :))
    http://arzizilin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...insyaAllah ada masa ika terjah blog sis ya :)

      Delete
  26. hi ieka... nice blog... suka link papa mama hana kat atas tu....
    do follow me back.

    http://celebrationofloveaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx dear...hahaha...lama gila pikir nak letak apa kat header 2 :P
      insyaAllah nanti ika terjah blog u k :)

      Delete
  27. haii awk..(tapi blog kita buruk..x reti edit)

    http://lunaticsroses.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol...xpa,pelan2 la...ika pon bukan pandai sgt :P

      Delete
  28. Salam kenal.. akak singgah sambil follow sekali..kalau kenal awal sikit boleh join iftar sesama hari tue.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...hehehehe...2 la sis.kalau x memang ika join sekali,xpa la,len x ada rezeki ika leh la join pape event :)

      Delete
  29. hai eika..salam perkenalan.. u pernah komen kat entry i..

    http://www.ernyfaznie.com/2014/05/menu-hari-ini.html?showComment=1400552481583#c5986350110029482255

    xtau u perasan x i dah reply.. sebab button reply kat blog i xkuar2.. xtau camner nak kuarkan.. ni lps buat blog berwajah baru ler ni..haish..

    www.ernyfaznie

    ReplyDelete
  30. Assalammm..follow u..singgah la kt blog sy ��
    http://arzizilin.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Here is my blog: http://onlinejournalofmine.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  33. Hi my other blogs: http://capturingthyinterest.blogspot.com/ , http://incredibleinterest.blogspot.com/ ....

    ReplyDelete
  34. jom exchange link


    Koleksi Resepi emak
    http://koleksiresepiemak.blogspot.com/

    Info Muzik Terbaru
    http://muzikmp3terbaru.blogspot.com/

    Info Filem Terkini
    http://filemhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete