05 October 2012

Teaser:DIY kad jemputan

Salam...haaalllooooooo ^_^
Ika ingat nak review sal DIY kad jemputan ika tapi nanti la ,still xdak mood ag...Pejam celik pejam celik tgl ag 41 ary ja lg!!Progrees agak slow tapi still go on taw :) ni ika nak tunjuk kad kahwin sample yg ika & en tunang print untuk Abah in law :) Ika puas hati tgk kad DIY kami :) Untuk ika cantik kad yg ika wat hehehehehe....lantak la pe org nak cakap asal mata ika asa kad ika cantik :p

 Yang ni kad kahwin belah en tunang :) Design ikut arahan yag diberikan :P
Tema muzik ok!!Ampa ada ka :P

Yang ni my kad lak!!ahaaakkksss!!harus la pink u ollll :p Shhhhhaaannnnnttttteeeeeeekkkkkkk ^_^ lalalalalalala....


14 comments:

  1. Hye dear,

    Comelz sgt kat kamoo...ske pink jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aauuuuwww klu suka pink kita boleh jd geng la :P sanggup gaduh ngan en tunang cbb nak pkai bju pink gak wedding nanti :P
      (P/s: tapi gaduh manje2 ja :P)

      Delete
  2. purple dgn pink :)) cun2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. warna pink + purple owwwwseeemm kan saila :)

      Delete
  3. Eika! cantiknya kad Eika. Kreatif. Pandai betul DIY. Kagum2.hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..ni men2 ja DIY nya :) asal menjadi ja imah :)

      Delete
  4. suka yg pink juga... hehe comel

    ReplyDelete
  5. ika yg cute...kad kawin pun cute :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaakkkss!!kad je cute sis ^_^

      Delete
  6. waaaa cuteeeeenya wedding card dia...
    nanak satu?hehe

    ReplyDelete
  7. fine!..
    tarikh kita same!..

    same2 la kita mendebarkan diri..

    :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sama la kita dear :P

      Delete