27 August 2012

Review B2B Wedding :Imah & Azri

Salam Gorgez ^_^ wah...cpt tol masa berlalu,ary ni dah ary ke 7 kita beraya :) Ika asa xlambat ag kan ika nak wish Selamat Ary Raya Maaf Zahir Batin :D

25 Ogos ary 2 ika p makan kenduri Imah ,B2B Kedah ^_^ 1st time ika attend knduri geng B2B ni :) hehehe...Ika x penah sampai kodiang tp alhamdulillah ika sampai juga kt sana walaupon sesat sejam :P Ika asa dlm kol 4 ptg bwu cmpy sana :P Xkisah la lmbt pon asa ika sampai jg...Sampai ja sana orang still ramai ag,so xkisah la lambat pon.Dalam aty excited juga nak jumpa imah ni,tp wisaw gak dia xkenai ika :P Imah so cute,orang nya kecik molek ja & putih tooo!!!She was so Prreeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttyyyyyyyyyyyy ^_^

Seee...comey kan :)

Pic ni ika juz snap kat meja beradap je....cantik!!Ika xsure la ada pelamin ke x :P tp yang ni pon dah nmpk mcm pelamin ja :)

Sampai2 ja terus serbu mkn :p hehehehe...lapa gila la,alhamdulillah makanan ala kg yang dihidangkan mmg yummmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyy ^_^ sepinggan penuh ika makan taw :p 

nasi putih,gulai daging ,kerabu perut,acar & ikan masin ika xsure msk apa ,asa2 masak lemak tp mmg seddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppp!!! :)

seee....licin hahahahaha,tgl daun gulai ja :P

 Lepas makan ika sempat la conteng2 guest book dey al yang cute 2!!kat guest book corner ada buku,2 frame pic pengantin masa kecik!!comey!!!!




hahahahaha..konon bukti lani :P

Meja beradap pengantin yg cantik!!

Sebelum alik snap pic dulu ngan raja sehari yg comey ni :) Perasan x bju ika pakai ikut tema baju pengantin :P


Cenderahati dr pengantin & family :)

dalam nya ada choc....abis adik ika bedal :P




pic2 ni plak syok cndr wek :P

P/S: Selamat Pengantin Baru Imah & Azri ^_^ semoga hubungan ni berkekalan ke akhir hayat amin......cpt2 dpt bby taw ;)



8 comments:

  1. aaala...imah sngt2 cantik.....sweetnyer..tahniah....ika pun comel...xlame lg turn ika plak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik mah,imah ni kecik molek ja org nya,cute!!!ahakss!!ika gemuk :P 2 la....nerbes & hepi campur2 ni :P

      Delete
  2. comelnye pegantin ;)
    ika pun comel ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik susu,pengantin comey!!ika besa2 ja la :)

      Delete
  3. waaa seriusly cantik meja mkn dia,jd mcm 2 dlm 1 kan.dgn plamin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw xpa fyka :) Jimat pon jimat :)

      Delete
  4. Eika! happy to meet you! Terharu sgt2 Eika datang hari tu. Tq so much. Eika lagi2 la comel. Hehehe..Tq jugak untuk hadiah wedding yg comel tu! nanti kenduri Eika jangan lupa jemput imah. Insya-Allah imah datang.Tq so much. Sayang Eika lebih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....jgn gduh2 adiah 2 taw,dpt sowang 1 taw :P insyallah t ika jmput imah k :) mai taw!!!

      Delete