26 September 2012

lelong!!lelong!!

hye korank..ika ada lebihan eva foam yang ika beli..ika nak let go.sapa2 nak juz inform k...semeter rm15 je ^_^ tapi klu u all nak ika watkan bunga pon blh gak...tp untuk bunga after my wedding la yer :)





14 comments:

  1. whoaa...cantek nye.bLeh toLOng wat kan bunge skaLI ker??? =)

    1 foam bLeh wat bpe bnga???

    sya-orked.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye dear...ika boleh watkan bunga klu nak tp after bln 11 blh la :)start bln 12 ika leh watkan klu nak :) depend la dear u nak wat bunga besar mana :)

      Delete
    2. kLw size sederhana?besa sket dr tapak tgn (pls jgn kate depends on size tapak tgn.hehehehe)

      Delete
    3. hahahaha....klu xsala ika besar ni utk 7 kuntum guna semeter dear :)klu besar tapak tgn byk kot boleh dpat :)

      Delete
  2. cantik sangat bila dah jd bunga

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cantik dear tp ag rumit :P

      Delete
  3. hye dear,

    cantiknya bunga tu...sgt kreatif... (^____^)

    ReplyDelete
  4. ika email pka utk klu nk bunga yg da siap brapa.
    ieka_adieq@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. fyka...t la ya,lepas wedding ika la ya :) lani bz la dear :)

      Delete
  5. Fyka macam mana wat bunga foam? cantiklah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ika gn cara yg sama wat large flower :)

      Delete
  6. Dear, boleh buatkan bunga foam tu tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. najah...boleh ja dear :) nak tempah ka :)

      Delete