04 January 2013

Review Wedding:Henna again

Salam Jumaat....
Sihat tak :) Hari tu ika dah review pasal henna ,ingat x??kat cni kalau u oll tak ingat :p
Hari ni ika bukan nak review lagi tapi nak kongsi pic henna ika by OP ika..huhuhu
Tak tahan tengok henna kat tangan ni!!Macam nak lukis lg ja....
Hari tu masa review ika just guna pic yang ika ada n shoot sendiri..ni korang layan la pic by OP ika k :)





Pic ni OP snap masa ika ngah makeup :)

Outdoor ^_^

8 comments:

  1. merah menyala.. cantik3 (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 la yg wat ika suka tgk pic2 ni semua :P

      Delete
  2. terukir di bintang...oppsss..terukir chantek di tangan tew!!! i loike

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...sempat lg nyanyi pg2 ni ya :P

      Delete