13 February 2013

Wedding Review:Majlis Bertandang

Hye 
Korang semua perasan tak bulan Feb tahun ni banyak gila kan cuti umum!Ika memang suka hari cuti,korang pon mesti sama macam ika kan 
Bulan ni keja berjalan ja,banyak benda nak kongsi dengan kawan-kawan semua tapi 1,1 la ika kongsi ya 
Ni ika nak sambung review majlis bertandang lak....Fuh!!3 bulan kahwin tapi x abis review lagi pon ..... 

Majlis bertandang diadakan di Kampung Bahagia ,Yan kedah pada 18.11.2013 (Ahad).
Tema:Muzik + silver 


Rombongan perempuan sebanyak 7 kereta (Agak-agak ja ni sebab dah lupa :P) hehehehehe...
Kami sampai di uma pihak lelaki lebih kurang dalam pukul 1 setengah tengahari.
Ketibaan kami di sambut oleh pemain muzik apa ika xtaw hahahahahaaha 

Dah sampai dah   
Hari tu ika cakap masa kenduri uma ika panas kan,masa belah uma lelaki lagi panas!
Peluh non stop....abis make up ika taw! 


Depa ni la yang mengiringi perarakan kami tapi ika xtaw nak panggil apa la ni 
Lepas ja perarakan ,kami tengok orang bersilat plak.Walaupon ika xberkenan sangat silat-silat ni layan kan aja la.(sebenarnya ika takut tgk org silat-silat ni )


Time ni dengan panas dan lapar sangat-sangat dah....adddooiii!!lama lak tu depa ni dok silat-silat.
Bila dengar DJ cakap ok...pengantin & keluarga dijemput ke meja makan..Alhamdulillah 
Makan Time 


Seriusly masa ni ika makan tak tengok kiri kanan dah.Lapar ya amat!huhuhuhu...abis semua kami bantai 
Lepas makan sesi bergambar di atas pelamin....huhuhuhu tapi ika dah mula xsedap duduk!PMS menyerang!!Sampai ika telan panadol atas pelamin (serius buruk tul perangai!) 

My Family 

sepupu 

My dear maksu 

My BFF 

Lepas ja bergambar family semua dah nak gerak alik...huhuhu dalam hati xmau sedey tapi maksu dah start wat drama la plak...nangis juga sikit 
Nasib mak & mama chill ja...ala...xpa esok kak alik la,dekat ja pon!!hehehehe... u mak & mama :) 
Sebelum balik kami semua bergambar lagi taw ...

 Pic skema ja semua ...

Free style 


 


8 comments:

  1. wewit...

    WE suka pelamin bertandang..simple n sempoi je

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx WE..en hubby suka yg macam ni :)

      Delete
  2. cantik!!!! pelamin bertandang unik sgt. cantik. lain dari lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. simple ja imah :) thx dear :)

      Delete
  3. style la pelamin ika.. simple tapi cantik la, best jugak theme macam ni :) dija pun cuti ni asik berjalan je tau..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx dija :) kan...klu cuti ja keja jln abis kan dwet :P

      Delete
  4. 1st time tgk konsep pelamin gitu.. :) za masa bertandang nangis atas pelamin lagi.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe...ada gak ika jumpa,so kami bkn 1 st person using this pelamin :p hehehehe...lol!nangis atas pelamin lak :P

      Delete