01 August 2013

24 weeks!!!

Assalamualaikum....
Entry pendek ja hari ni..dah lama ika xupdate blog ni...
ada banyak benda nak kongsi dengan kawan-kawan semua tapi kemalasan melanda diri maka terperap la dulu semua info-info yang ingin ika kongsi.
So macam mana dengan puasa semua?ok x?mmmm....ika memang berhajat nak puasa penuh tahun ni tapi keadaan xmengizinkan la plak...klu dulu pikir diri sendiri saja tapi sekarang apa-apa pun kena pikirkan lil baby dalam tummy ni....Xpa la klu xdapat puasa penuh asalkan bby sihat :D
Ika nak kongsi dengan korang semua pic scan bby masa 24 weeks ++ ,baru ja lagi ni :) 
Alhamdulillah baby membesar dengan sihat & aktif :D
Papa & mama excited sangat dapat tengok bby :)


      Mama doakan baby sentiasa sihat & sentiasa dilindungi :)

P/s:Tinggal lagi 3 bulan lebih ja lagi......enjoying my pregnancy :D

15 comments:

  1. beshnyeeeee...
    bby girl or boy ni?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ina...jantina bby suprise boleh x :P

      Delete
  2. Ieka...super gojes mummy to be... lama tak update kt sini ye! rindu sgt!
    woweettt dah 6 bln ye... tak sabar letew nak jadi mummy kan... hehehe
    Please take care sayang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..ika pon rindu kwn2 blogger juga tapi kemalasan melanda diri ni :p Ya Allah excited sgt kira menghitung hari nak pegang bby sendiri :) pas raya nak shopping brg bby tambah kan excited ni :)

      Delete
  3. tahniah eika. take care. semoga Allah permudahkan segalanya.AMIN

    ReplyDelete
  4. saila x sabar nk scan baby 4D..nk tgk dia ok ke tak..huhu..skrg nak make sure dia membesar dengan sempurna allah je tahu mcm mana..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saila tgg bby dahsempurna baru p scan 4d.seriusly unbelievable bila tgk lil bby dlm tummy kita ni taw :D

      Delete
  5. Lame dah ieka menyepi ye :) sama2 nak surprise ye gugurl ke boboy , tunggu lahir nanti ye. Ieka buat 4d tu berapa? Dapat cd semue ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 la kita wat suprise nanti dija :P hehehehe...ika wat 4d ni rm 100 ja...doc cuma print out gambar ja,lgpon bby ttp muka ada berapa keping ja yang ok :p jenuh pujuk bby taw :)

      Delete
  6. wah2 baby dia...awin dh masuk 21 minggu...baru nk g scan 4D sabtu ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..t leh kita tgk bby awin plak :)

      Delete