08 April 2014

Blog berwajah baru


Hah,,,entry pertama selepas blog bertukar wajah!ceeeeeewwwaaahhhhh :p
Since dah jadi mama ni rasa blog kena lebih ke arah "mama" juga kot :p heheheheheh.......
Hopefully dengan blog yang berwajah baru ni,ika akan lebih rajin update entry ya.Banyak sangat dah dalam drafting ni! 

Kalau korang perasan header pon ika dah tukar,kalau dulu mama & papa jadi main actor,kini main actor baby hana tomey2!!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
taaaaaaaarrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa

Header baru <3 <3

Hah...header pon dah nampak "mama" kan,tapi xpa...leh tatap lil princess ika ni selalu kalau buka blog :D

9 comments:

  1. Ikaaaaaa... lame dah tak update. Rajin2 update entry pasal hana tau. Nak baca. Comel sangat headerrrrr baru. Geraammmm tgk. Dija nak buat header baru malas sangat. Dija pun kadang dah draft tapi bile kat hp gambar tak susun. Kene tnggu rajin bukak laptop jugak nak menyusun kan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...lama gila xupdate blog ni..hehehehehe....InsyaAllah pas ni kena rajin2 kan diri update blog ni hah :)

      Delete
  2. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 86
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done follow u back dear :D

      Delete
  3. alaaa~~ comey nye.....

    ReplyDelete
  4. wahhh...header comey...cik mah xsempat lagi nk berheader baru...welcome back...rajin2 tau berblog..rindu nk baca cerita..comeynya bby...geram...jemput join GA cik mah ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ika pon 2 minggu bari siap header ni :P gila lama ;P hehehehe...ngah merajinkan diri ni cik mah :) InsyaAllah cik mah

      Delete
  5. hai awk..

    cantik header baru

    p/s:sebelum ni silent reader je..heheh

    ReplyDelete