16 April 2012

E-Day Review: Makeup

Salam.....hey gorgez ^_^ Almost 1 week ika xupdate blog ika,huhuhuhuhu xchat & xdak mood asa nak pikir update blog ika ni :( Alhamdulillah dah beransur chat :) Korang cmue take care ok,lani mmg musim sakit la ika asa,dgn cuaca lani....kat ofis ika ni asyik dgr orang batuk,sesema,bersin bagai...haaaaiiiilaaaaaa!!viruuuusss!!adoiii!!!ops!!entry ni ika bukan nak cite sal sakit2 & virus2 ya..ika nak review sal Mua ika masa E-day ary 2 :P My mua harus la Mona..orang yang ika paling percaya untuk serahkan muka ika untuk diconteng :P hehehehehe.....Makeup dia mmg super & make me look gorgez ^_^ hikhikhikhik...tp gorgez ka bdk chubby ni :P Yang paling ika cuke makeup Mona ,dia xubah muka ika pon.Look like me & natural ^_^ Jom layan hasil Mona :)

Pic yg ika ada tanpa makeup :p hahahaha comot nya tunang ejal ni :p
Dan hasil selepas makeup oleh Mona
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Natural & nice kan ^_^

Mona in action ^_^

Look!!natural je eyeshadows yg mona apply kt ika :)


Tekun Mona ^_^

Mana-mana B2B utara yang berminat ngan hasil kerja Mona boleh la hubungi beliau di talian 0175525664 @ kunjungi butik pengantin Busana Fitri ( cawangan Bedong )





2 comments:

  1. nice sangat mekap!! ;)
    folo n link kamu dear ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx dear ^_^ i terjah blog u k :)

      Delete