27 April 2012

Tema Kahwin

Assalammualaikum ^_^ salam jumaat korank,mudah-mudahan cmue sihat2 sj ya :) wah...dah mcm nak bg ceramah agama lak kan :p hehehehe...ok,finally dah dpt tema wedding & colour yg berkenan di hati ini tok majlis sanding & bertandang nanti ^_^ yeay!!walaupon tarikh xbg lagi tp nak juga ttpkan tema wedding awai2 :p
pink + white ^_^

dress ika t xdak la cmue pink mcm ni :p

Luv dis!t nak cr kasut pink jg!!!Mesti en tunang wat muka plak :P

yummmy :)

Hah!!ni tema tok sanding uma ika t,pink & white colour ^_^ Mula2 dulu mmg la dh plan ni,majlis kahwin nak colour pink....my fav 2 ^_^ tp last2 bila en tunang taw dia ckp xmau,ala....kecewa nya rasa :( impian xkesampaian......then bila p butik pengantin ary2 dia try baju then ckp xmau yg color plak...adoi!!xkan la nikah pkai putih sanding putih ag ni :O Last2 bincng punya bincang akhirnya.....My fav colour dibenarkan + white colour ^____________________^ thx en tunang Luv u :* Tapikan korang bukan setakat warna tok sanding ja gaduh,baju tok tandang pon sama.!st dengar en tunang ckp nak pkai hitam...asa nak pitam!!whattt!!!!!xkan kot??keja dh la ary2 pkai itam....then kawin pkai itam jg...oh no!!pliiizzz sygggg...xmau la :O bincang...bincang...& bncang lg....akhirnya kata sepakat untuk pilih warna silver  + white/ black ^_^


t en tunang akan pakai suit mcm ni ^_^


nnnaaaaakkkk kasut mcmni juga ^_^ Love high heel!!


Dah ada warna tok sanding & tandang yeay ^_^ 2 baru warna taw....tema wedding kami plak...untuk sanding akan wat majlis bertemakan Fairytale & tandang plak wat tema Muzik ^_^ Fairytale 2 maybe dah ramai orang wat tp muzik 2 asa still kurang la orang wat kan..tp en tunang suka :D

Sanding-Fairytale 

Dah nama fairy tale mesti la dress wedding ala princesss an ^_^ 
<verangan  :P >

hahahaha...yg ni mmg xdak la ,mana nak cr kan :p

da sapa2 nak sponsor x kek ni kat ika :p

Tandang-muzik

idea 4 centrepiece ,comey kan ^_^

doorgift ^_^

cake ni pon comey gak ^_^

Banyak ag kena research ni....plan2 kayuh la jwbnya :p k la...ika nak verangan sat na :P Mudah2an impian tercapai amin.....^_^




6 comments:

  1. Replies
    1. perancangan mmg nmpk sweet :p xtaw la leh dpt x pe yg diperlukan tok majlis t,kena kerja kuat ni :)

      Delete
  2. skg dah ada pelamin fairytale tau..sy pnh tgk kt bridal..mcm tu la...kereta kuda =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2!!ika penah tgk jg ^_^ tp nak cr ag yg paling cntik :P

      Delete
  3. cantiknya! sweet sangat2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx u imah :) kena keja kuat nak dpt hasil yg sweet jg :P

      Delete